12 Ağustos 2013 Pazartesi

Telefon Kapakları Modası



''UNESCO'nun da ilan ettiği gibi, bu yıl Piri Reis'in 500.yılı olarak kabul edildi. Bu yüzden etrafımızda sıkça Piri Reis Haritası desenine sahip birçok ürün görüyoruz. Hatta 500. yılı şerefine Google da Piri Reis Haritası ile ilgili doodle hazırlamıştı. Yine bu yılın şerefine çeşitli kültür derneklerinin grafik ve endüstri ürünü tasarım yarışmaları düzenlenmişti.

Yaratıcılıklarına, fikirlerine engel olamayan tasarımcılar sayesinde Piri Reis Haritası ile kaplanıverdi dünya. Örtüler, nevresimler, defterler, cüzdanlar, saatler... E elbette hayatımızda çokça yer edinmiş, elimizden düşüremediğimiz, belki de bu yüzden kesinlikle estetik ve hoş bir görünümle kaplamak istediğimiz telefonlarımız için telefon kapakları da bu modaya uydu. 


iPhone 5 Telefon Kapakları


Telefonlar, artık neredeyse elimizden hiç düşmüyor. Her işimizi telefonumuz ile görebiliyoruz. Cep telefonlarının adı da zaten böyle böyle ‘akıllı telefonlar’ oldu. Eski, kaba, ahize kadar büyük cep telefonları, yerini minimal tasarımlarda yaratılmış, ince, zarif akıllı telefonlara bıraktı. Ve sürekli elimizde olan akıllı telefonlar hem korunsun hem de daha şık görünsün istedik ve tasarımcılar her geçen gün daha fonksiyonel ve şık telefon kapakları yarattı.

iPhone 5 için bir Piri Reis Haritası ilhamı ve modası ile bir iPhone 5 kılıfı tasarlanmış örneğin. iPhone 5, günümüzde en çok tercih edilen akıllı telefonlardan biri. Ve insanlar bu telefonlarını korumak istiyor. Bunun yanı sıra korurken inceliğini, zarifliğini kapatmadan, olabiliyorsa daha da şık görünmesin istiyor. Modaya uygun olmasını istiyor. Sevdiği renklerde ya da sevdiği herhangi bir şeyi temsil etmesini istiyor. Baştan ayağa kişilikler ve zevkler yansısın isteniyor telefon kapaklarından.


Piri Reis Haritalı iPhone 5 kılıfı bu şekilde, modaya ve zevklere uygun ortaya çıkarken, herkes için şık bir görüntü oluşturacak nice telefon kapakları da oluşturulmuş. İstanbul kentinin güzellikleri örneğin telefon kapaklarında yerini almış. İstanbul’un Galata Kulesi, Kız Kulesi; Paris’in Eiffel Kulesi vb. telefon kapaklarını süslemiş, zevkler her desenle yansıtılmaya çalışılmış.''

iPhone 5 Telefon Kapakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder