20 Ağustos 2013 Salı

Muhteşem Avize Modelleri


"Bir alanın dekorasyonu yapılırken yer döşemesi ile duvarlardan, eşyaların uyumuna kadar birçok detaya dikkat edilmelidir. Aradaki renk uyumu, kumaş ve malzeme uyumu dengeli yapıldığında o muhteşem görüntüye ulaşılır.



Dekorasyonun temel taşlarından bir tanesi de aksesuarlardır. Aksesuarlar hem duvarları hem de eşyaların üzerini güzel göstermek amacıyla kullanılabilir. Alana ruh katmak için kullanılan aksesuarlar arasında tablo, raf, fotoğraf, duvar saati gibi şeyler yer alır. Duvar saati, gün içerisinde sürekli olarak kullanılan ve ihtiyaç duyulan bir eşyadır. Bu nedenle her alanda mutlaka en az bir tane duvar saati bulunur. Bu alanlar ister kocaman bir alışveriş merkezi olsun, ister bir çalışma odası olsun fark etmez...

Evler için önemli olan diğer bir şey ise aydınlatmadır. Özellikle banyo ve çalışma odalarında ekstra ışığa ihtiyaç duyulur. Bu nedenle bu alanlarda genel aydınlatmanın yanı sıra lokal aydınlatma da kullanılabilmektedir. Bu aydınlatmalar ise genellikle avize modelleri ile çevrelenir.

Çıplak ışık görüntüsü pek hoş durmayacağı için, avize modelleri alanın ruhunu değiştiren eşyalar olarak görülmektedir. Doğru mekana doğru avize modeli seçimi ile evinizi muhteşem bir görünüme kavuşturabilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder