12 Ağustos 2013 Pazartesi

Kanvas Tablolar ile Evler Çok Şık

''Bastırgelsin'den alacağınız kanvas tablolar ile evlerinizin duvarları şenlenecek. Hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyata aldığım Kanvas tablo salonumda oldukça hoş görünüyor. Osman Hamdi Bey'in Vazo Yerleştiren Kız tablosunu salonumun en güzel köşesine astım. Çok sevdiğim bu tabloyu oldukça uygun bir fiyata almanın mutluluğunu yaşıyorum. Türk resminde figürlü kompozisyonu ilk kez kullanan Osman Hamdi Bey, özgün figürleri ile en sevdiğim ressamlardan biri. Geçtiğimiz günlerde 2.6 milyon liraya satılan Vazo Yerleştiren Kız tablosu, dingin ve huzur veren görünümü ile çok çok daha uygun bir fiyata evimin salonunda.

Vazo Yerleştiren Kız - Osman Hamdi Bey - Canvas Tablo



Bastırgelsin'de Osman Hamdi Bey'in yanı sıra Salvador Dali, Pablo Picasso gibi pek çok ünlü ressamın, değerli eserlerini bulabilirsiniz. Canvas tablo çeşitleri arasından seçim yapmak benim için de oldukça zor oldu. En son baskı teknikleri ve kaliteli tuvaller ile üretilen kanvas tablo çeşitlerine siz de sahip olabilirsiniz.

Öpücük - Gustav Klimt - Canvas Tablo



Bastırgelsin'de kanvas tablo çeşitlerinin yanı sıra laptop stickerları, telefon kapakları, çeşitli hediyelik eşyalarında bulunduğu bir çok seçenek mevcut. Sizde Bastırgelsin'den dilediğinizi seçip evinize isteyebilirsiniz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder