20 Ağustos 2013 Salı

Mezuniyet Günü Muhteşem Görünün


"Hayatınızda birçok önemli an yaşamışsınızdır mutlaka. Hatta hiçbir anı geri getiremezsiniz. Ancak öyle zamanlar var ki o zamanları tekrar yaşamanız gerçekten imkansızdır. Bunlardan birisi de mezuniyet törenidir.

Mezuniyet töreni lise ve üniversite olmak üzere sadece iki kere gerçekleşen bir etkinliktir. Hatta kimi liselerde bu etkinlik yapılmaz bile. Bu eşsizliğin bir sonucu olarak ise o gece herkes çok şık olmak ister. Aylar öncesinden elbise ve aksesuar bakılmaya başlanır, hayaller kurulur, heyecan başlar.



Mezuniyet elbise modelleri arasında günlerce belki de aylarca dolaştınız fakat ne alacağınıza karar veremediniz ise öncelikle ten renginize uyan ve aynı zamanda sevdiğiniz rengi belirleyin. Sonrasında ise törenin yapılacağı mekana uygun mezuniyet abiye mi yoksa elbise mi seçilebilir sorusunu cevaplayın. Cevabı bulduysanız sıra vücut tipinizi çözümlemeye geliyor. En önemli nokta aslında bu kısımdır. Çünkü bir kişinin vücut tipine uygun kıyafeti bulmuş olması muhteşem gözükeceği anlamına gelmektedir.

Mezuniyet elbise ya da mezuniyet abiye modelleri arasından seçim yaptıktan sonra sıra aksesuar seçimine geliyor. Bu sırada ise elbisenizin süslemesine göre sade ya da daha süslü aksesuarlar arasından seçim yaparak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder